Воскресенье, 19.11.2017, 13:10
Персональний сайт Пекарського Б.Г.
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Давайте дружно вивчати програмування - Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форума · Пошук · RSS ]
Страница 1 из 212»
Модератор форума: administrator 
Форум » Тестовый раздел » Тестовый форум » Давайте дружно вивчати програмування (Як навчитися програмувати)
Давайте дружно вивчати програмування
MinicДата: Пятница, 28.12.2007, 00:04 | Повідомлення# 1
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Програмувати можна по різному. Я програмую на паскалі, і на делфі. Просто інших мов програмування ще не вивчив. Які ще мови ви мені порадите? eek

gnom
 
administratorДата: Среда, 02.01.2008, 17:02 | Повідомлення# 2
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 5
Репутація: 3
Статус: Offline
Дуже потужною системою програмування є С++. Найбільш сучасна технологія - об'єктно-орієнтоване програмування. Із візуальних середовищ програмування варто звернути увагу на Borland C++ Builder (середовище має багато спільного з Delphi).
 
MinicДата: Пятница, 04.01.2008, 13:09 | Повідомлення# 3
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Можна і так. А де можна скачати класні електроні книги по С++, і сам білдер?

gnom
 
administratorДата: Пятница, 04.01.2008, 18:45 | Повідомлення# 4
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 5
Репутація: 3
Статус: Offline
Деякі посилання:
http://www.bcbproliko.info - лiтература по Borland C++ Builder
http://nevsoft.narod.ru/books/index.htm#cplusplus - лiтература по C++
 
RasanusДата: Вторник, 15.01.2008, 23:02 | Повідомлення# 5
Рядовой
Група: Школа
Повідомлень: 5
Репутація: 4
Статус: Offline
Чи можливо програмувати Borland Delphi7 Builder за допомогою Turbo Pascal? Я спробував і в мене вийшло, невже мови Turbo Pascal і С++ такі подібні.

...я не злопамятный: зло сделаю и забуду...

 
administratorДата: Среда, 16.01.2008, 08:14 | Повідомлення# 6
Лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 5
Репутація: 3
Статус: Offline
Borland C++ Builder та Borland Delphi7 мають схоже інтегроване середовище програмування. Мова С++ дуже відрізняється від ТР. Це потужна система програмування, зорієнтована на об'єктно-орієнтоване програмування.
 
KREDOR160_SUKAДата: Вторник, 22.01.2008, 18:21 | Повідомлення# 7
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Напишите програму на удаление текста в дужках на паскале.Кто сможэт помогите! cry
 
MoorowindДата: Четверг, 24.01.2008, 03:13 | Повідомлення# 8
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Rasanus)
Чи можливо програмувати Borland Delphi7 Builder за допомогою Turbo Pascal? Я спробував і в мене вийшло, невже мови Turbo Pascal і С++ такі подібні.

Твоє питання не зрозуміле... Делфи з використанням елементів паскалю можливе, але не в С++.
 
MinicДата: Понедельник, 28.01.2008, 15:54 | Повідомлення# 9
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Прийшов вчитися на цю професію - програмуй. Хтось, чи щось не подобається - у нас є коледж. Туди беруть всіх. А як би Пекарський не заставляв нас вчити програмування, то ми б взагалі нічого не вчили б. angry

gnom
 
RasanusДата: Вторник, 29.01.2008, 18:16 | Повідомлення# 10
Рядовой
Група: Школа
Повідомлень: 5
Репутація: 4
Статус: Offline
"Generic Host Process for Win32 Services - обнаружена ошибка." Вот такую ошибку примерно кождый час выдаёт мне мой комп. Мне уже надоело, пожалуйста помогите. cry

...я не злопамятный: зло сделаю и забуду...

 
MinicДата: Вторник, 29.01.2008, 20:49 | Повідомлення# 11
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Ти напевне редагував якісь системні файли. Якщо не знаєш які то наврядче, чи вже щось зможеш змінити. Спробуй востановление системи через якийсь загрузочний диск. Може допоможе...

gnom
 
MoorowindДата: Среда, 30.01.2008, 02:50 | Повідомлення# 12
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (Rasanus)
"Generic Host Process for Win32 Services - обнаружена ошибка." Вот такую ошибку примерно кождый час выдаёт мне мой комп. Мне уже надоело, пожалуйста помогите.

Можу порекомендовати таке:
1) Востановити Windows за допомогою iнсталяцiйного диска
2) Встановити бiльш новiшу версiю Windows, наприклад менi подлобается Windows Extrem Edition або ХР SP-2 реанiматор екстрiм едiшон.
3) Обновити антивiрусны бази, якi будуть перешкоджати втручанню до системних файлiв.
 
RasanusДата: Понедельник, 04.02.2008, 19:30 | Повідомлення# 13
Рядовой
Група: Школа
Повідомлень: 5
Репутація: 4
Статус: Offline
Уважаемые пользователи, приглашаю вас на мой первый сайт.Это форум г. Новограда-Волынского. Предлагаю вам зарегистрироваться и перейти на форум. Оставляя сообщения на форуме, вы помогаете сайту развиваться.

http://andruha.do.am

P.S. Заранее спасибо!


...я не злопамятный: зло сделаю и забуду...

 
g0ds0nДата: Четверг, 07.02.2008, 21:58 | Повідомлення# 14
Рядовой
Група: Проверенные
Повідомлень: 2
Репутація: 1
Статус: Offline
Gwac.Ru [GWAC-TEAM]

«Живёшь лишь дважды, рождаясь на свет и глядя в лицо смерти» (с) Ян Флеминг.

Повідомлення відредагував g0ds0n - Четверг, 07.02.2008, 22:00
 
Alex474Дата: Четверг, 10.04.2008, 20:45 | Повідомлення# 15
Рядовой
Група: Технікум
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
За все навчання в технікумі з програмування найбільше сподобалося працювати з Асемблером. Все простоі зрозуміло з допомогою 3-4 функцій можна класну програму замутить.

Koss Foreva
 
Форум » Тестовый раздел » Тестовый форум » Давайте дружно вивчати програмування (Як навчитися програмувати)
Страница 1 из 212»
Поиск:

Сделать бесплатный сайт с uCoz